sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tuomittu saarnamies Lind

Kun Taajamasusi ry:n leirissä alkoivat mennä puurot ja vellit sekaisin, yhdistyksen omissa tiedotteissa puhuttiin ristiin rastiin mitä sattuu sekä Turun Sanomien yleisönosastolle alkoi ilmestyä tavallisten kansalaisten kirjoituksia, joissa vaadittiin susihysterian lietsomisen lopettamista, lisäsi Taajamasusien yhteistyökumppani Itä-Suomen ihme Marko Lind yhdistyksensä kanssa pökköä pesään.

Suurpedot ja Luonto ry kuulostaa oikein asialliselta yhdistyksen nimeltä. Suurpedot ovat osa luontoa. Vilkaisu yhdistyksen kotisivuille kuitenkin luo heti jo etusivulla vision verkkokalvoille erittäin maanisella tavalla operoivasta puulaakista. Osaan onneksi suunnata heti oikean asian kimppuun. Kuten epäilinkin, yhdistyksen viimeinen kampanjarykäisy alittaa kaikki matalimmatkin maahankaivetut rimat.  Jollen tietäisi Lindin taustaa, voisin kuvitella päätyneeni hivenen vinksahtaneen uskonlahkon sivuille: KAMPANJA.
Susien suojelua puoltavien ja susien puolesta puhuvien ihmisten nimittäminen "kampanjan" virallisessa mainoksessa Eko-Terroristeiksi, valheiden levittäjiksi, juoruakoiksi, antaa kuvan täysin asiattomasta toiminnasta. Koko kampanja itsessään on jo hyvin kyseenalainen.
Yhdistyksen toiminta vaikuttaa Taajamasusi ry:nkin toimintaa hullummalta, joten erittäin lyhyt annos riittää ja poistun sujuvasti järkevämmille vesille.

Marko Lind yhdistyksen puheenjohtajana sen sijaan haluaa näkyä ja kuulua nimenomaan omalla nimellään. Jopa niin paljon, että hänestä on erittäin helppo löytää huikeat määrät tietoa kohtuullisen nopeallakin etsinnällä.

Lind on saarnamies. Itse itsensä saarnamieheksi nostama Jumalaa kumartava herrasmies Imatran lähiöstä. Rivitalossa asuva ja erittäin paljon CAPS LOCK-PÄÄLLÄ KIRJOITTAVA. Lindin tajunnanvirran tuotoksiin pääsee tutustumaan saarnamiehen blogissa sekä esimerkiksi Youtubesta löytyvistä haastatteluissa jossa Lind kertoo elämänvaiheistaan mm.Konnunsuon vankilan asukkaana.

Lind on ollut mukana monessa. Jumalan Seurakunta Imatraa aloitellessaan Lind julisti paikallislehdelle herätysliikkeiden ja kirkkokuntien valehtelevan. Usko omaan ylivertaisuuteen vaikuttaa olevan järkkymätön. Mukana kunnallispoliitikassakin Lind ehti olla nauttien luottamustehtävistä varavaltuutettuna sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä kunnes sai tuomion törkeästä petoksesta helmikuussa 2008. Asiasta uutisoi mm. Iltasanomat. Keväällä 2011 Lind kertoi, ettei aio enää lähteä mukaan politiikkaan. 2012 kunnallisvaalien lähestyessä Lind oli taas  lämpenemässä mukaan kilpaan, kertoi Imatralainen. Kunnallisvaaliviivalle Lind ei näytä kuitenkaan päätyneen, mikä lienee hyvä asia.
Lindin ympärillä leijuva negatiivinen leima ei silti ota laantuakseen, sillä Lindin luotsaaman yhdistyksen tuore kampanja on poikinut useita yhteydenottoja poliisiin.





27 kommenttia:

  1. No joha soopaa taas heittelet, Nykyisillä tämän päivän suojelu ihmisillä ne on vellit menneet sekä sekaisin että housuun,, ennen oli mielenositus siellä missä sitä tarvittiin, mutta nyt suojelun nimissä herjataan ihmisiä ja yhdistyksiä jää sudet ja muut suojeltavat toissiajaiseksi. Tärkeämmäksi nousee piroilla ihmisille joiden mielipiteitä täytyisi yrittää muuttaa,, mutta se ei tule tapahtumaan tällä tyylillä,,, vaan reagointi on päinvastainen.

    VastaaPoista
  2. On helppo kaivella ihmisten menneisyyttä ja loata heitä, varsinkin jos pitää itseään täydellisenä ja virheettömänä. Useimmistä meistä löytyy sanottavaa, mutta onnea sinulle ja huippusuositulle sivustollesi(kaksi jäsentä) paljon jos et edusta em. inhimillistä erehtyvää ihmistyyppiä. Tämä on tyypillistä homo sapiensilta, mutta fiksu ihminen ei piiloudu verhon taakse ja lauo puskasta arvostelua toisesta ihmisestä. Suojelupuolella solvataan ja jaetaan jopa tappouhkauksia viikoittain, kevyttä on Lindin avoin toiminta tämän rinnalla. Toivottavasti poliisi kiinnostuu em. tappouhkauksista.

    VastaaPoista
  3. En ollut uskoa silmiäni, vieläkö joku tosiaan kaivelee Marko Lindin menneisyyttä :D Ei taida kirjoittajalla olla ihan kaikki murot kupissa.... meinaan että Marko Lind on sovittanut tekonsa yhteiskunnalle. Kirjoittaja syyllistyy nyt herjaamiseen, minä Lindin Markon asemassa ottaisin selvää siitä että voisiko kenties syytettä nostaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan siinä poliisitkin naurais ja varikset pellolla.. Tungepa kuule se syyte vaikka hanuriisi. :D

      Poista
  4. Ymmärrän blogin kirjoittajaa hyvin. Olen törmännyt tuohon Lindin kampanjaan itsekin ja siksi utopistisesta hankkeesta on kyse, että varmasti herää uteliasuus siitä mikä taho/kuka tuollaisen taustalla voi olla. Ja ihan hyvä, että heräsi. En minä nyt välttämättä osaa pitää pahana, että noinkin näkyvästi itseään ja teorioitaan esiintuovan henkilön taustat ja kompetenssi tunnetaan.

    VastaaPoista
  5. Ei tuo mitään herjaamista ole (herjaamista ei muuten laki edes tänä päivänä tunne, vaan puhutaan kunnianloukkauksesta, jonka tieteäisitte, jos vähän tutustuisitte asioihin).

    Internetistä löytyy tuo kaikki tieto mustana valkoisella. Jopa osin asianosaisen itse kirjoittamana ja kertomana youtubesta.

    Kuntapäättäjä/yhdistysaktiivi ei ole samanlaisen yksilönsuojan takana kuin tavan tallaaja. Kunnianloukkaus on sitä, että esitetään valheellisia väittämiä. "Lähtökohtaisesti oikean tiedon esittäminen ei ole kunnianloukkaus".

    Tässä ei edes ole puhuttu yllämainitun "herrasmiehen" aiemmasta rötöksestä, josta istui pari vuotta vankilassakin.

    Uskovaiselta mieheltä aika korni veto huijata rahaa epätoivoisilta miehiltä, että sellainen saarnamies..

    VastaaPoista
  6. Kun lukee netissä noita Lindin blogeja ja kirjoituksia niin eipä ole ihme jos jotkut yrittävät lyödä miestä vyön alle. Kun keskusteluissa ei tuolle sanasepolle pärjää niin onhan se yksi tapa pyrkiä mustamaalaamaan miestä sitten tällaisilla säälittävillä blogeilla. Todella säälittävää touhua kun ette muuta keksi!!

    Kävin lukasemassa lindin blogin osotteessa http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136123-29-syyta-olla-suojelematta-sutta ja täytyy vaan todeta jotta lähes mestarillisesti tämä yhdistysaktiivi laittaa teille suojelijoille jauhot suuhun. Ja sekös teitä suututtaa, olette säälittäviä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Marko Lind!

      Liikuttava puolustuspuhe nimimerkin takaa.

      Poista
  7. Lind sentään kirjottaa omalla nimellään täällä internetissä mutta tämän blogin kirjottaja taas huutelee puskista nimettömänä näitä herjojaan. Mistäs me tiedetään millanen rikollinen tämän blgin kirjottaja on??? Emme mistään, niinpä, koska ei uskalla edes omalla nimellään esiintyä.

    Säälittävä paskahousu""

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsopas omaa nimimerkkiäsi paskahousu. Kirjoitus oli täyttä asiaa, ja Lind kuuluisi mielisairaalaan. Jos olet itse Lind, niin hakeudu hoitoon. Menet ensin terveyskeskukseen ja sitä kautta, näytä vaikka noita tekstejäsi yleislääkärille,m se passittaa sinut siitä sitten eteenpäin. Jos siis olet Lind.

      Poista
  8. Lukekaa nyt hyvät ihmiset tuo "kampanja" teksti. Sairaan mielen tuotosta.

    VastaaPoista
  9. Kannattaa myös käydä lukemassa Uuden Suomen Puheenvuoro http://esahankonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/133687-suden-apokalypsi kommentteineen ja todeta, miten Lindille laitetaan jauhot suuhun.
    Lind yrittää viimeiseen asti sepittää tarinaa siitä, että Taajamasusi ry:kin usein esittelemä vuoden 1932 uutinen "Susi söi tyttösen" olisi totta. Vaan kun ei faktuaalisti ole.

    Itse olen yrittänyt myös päästä laittamaan Markolle jauhoja suuhun, mutta hän on väistänyt kaikki argumenttini ja kysymykseni sanomalla että ei jaksa vastata minulle "koska siinä menisi koko ilta".
    Katson tuollaisen tietysti voitokseni.

    Jokainen normaalilla järjellä ja realismin tajulla varustettu huomaa nopeasti, ettei Marko Lind ole vakavasti otettava pedoista ja luonnosta keskustelija. Alkaen siitä, että hänen tietonsa itse asiasta ovat varsin yksipuoliset. Hän mm. käyttää ykkösasiantuntijanaan venäläistä paksusarvilammastutkijaa, joka vasta eläköidyttyään ja lammasfarmin perustettuaan alkoi harrastella susia siitä syystä, että ne pyrkivät sieppaamaan hänen lampaitaan.

    Useista Lindin kommenteista paistaa suuri ylimielisyys ("MUILTA OSIN EN YKSINKERTAISESTI JAKSA KOMMENTOIDA KIRJOITUSTASI koska siitä tulisi taas koko päivän "savotta" koska blogisi sisältää niin paljon virheellistä tietoa. Edellä mainittuun viitaten ymmärrät varmaan, että tartuin vain muutamiin epäkohtiin ;)" suora ja alkuperäismuotoinen lainaus Lindin kommentista blogistille em. linkissä).
    Lind alentuu morkkaamaan ammattimaisia biologeja "tietämättömiksi". Lind sanoo, että heillä on "virheellistä tietoa". Kuitenkaan hän ei juuri vaivaudu tai osaa perustella näitä väitteitään sen kummemmin.

    Keihin tämä lapsekas ja tyhmyrimäisyytensä avoimesti paljastava, uskontoa, venäläisen sorkkaeläintutkijan ja parin muun B-luokan petotutkijan tietoa sekä ulkoaopittuja, sieltä täältä napsittuja päähänpinttymiä yhdistelevä, oman onnensa puheenjohtaja vetoaa ? Ja miksi ?




    VastaaPoista
  10. Mielenvikanen ukko toi Lind, näin iinä käy kun sairaita ei enää hoideta, vaan ne juoksevat vapaina.

    VastaaPoista
  11. On inhottavaa ja laitonta arvostella tuolla SIBERIA nimimerkin takaa toisia ihmisiä oikealla nimellään. Marko Lind voisi nostaa kanteen kunnianloukkauksesta ja valheellisen tiedon levittämisestä.
    Vrt. :
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012032415367886_uu.shtml

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta blogistin arvostelu ei kohdistu niinkään henkilöön, vaan tämän tapoihin keskustella asioista.

      Nimimerkin taakse piiloutuminen, silloin kuin esittää henkilöstä kovaa kritiikkiä, on kyllä hieman lapsellista ja ainakin ehkä epäreilua.

      Poista
  12. Pirjetta Kesseli täällä viittasi Esa Hankosen blogiin, jossa tämä olisi laittanut minulle mukamas jauhot suuhun MUTTA kuinka kukaan kehtaa edes tällaista väittää KOSKA Esa poisti omasta blogistaan minun vastaukseni / kommenttini. Omassa blogissani (29 syytä olla suojelematta sutta) kirjoituksin Esalle tästä seuraavin sanoin:

    Lähtökohtaisesti minun pitäisi Esa poistaa kaikki kirjoituksesi minun blogistani KOSKA sinäkin poistit omasta blogistasi minun kirjoituksiani - kai muistat (vink). Lisäksi tuo kirjoituksien poistaminen JOS joku on toista mieltä kuin te fanaattiset susiensuojelijat tuntuu olevan teillä tapana; ja se jos mikä osoittaa teidän olevan tietämättömiä pelkureita jotka ette uskalla oikeasti keskustella toisinajattelijoiden kanssa (mietippä asiaa ajatuksella Esa) Ps. Viimeeksi kirjoitukseni poistettiin susifanaatikko Leenan blogista!
    MUTTA KOSKA EN OLE SAMANLAINEN KUIN SINÄ SAATIKKA TE MUUT FANAATTISET SUSIENSUOJELIJAT, VAAN ARVOSTAN OIKEASTI SANANVAPAUTTA, NIIN VASTAAN SINULLE:
    Ensinnäkään sinä Esa et ole metsästäjä vaan luontoliiton susiryhmän jäsen. Jokainen voi lukea kirjoituksesi susiryhmän sivustolta os.http://luontoliitto.fi/susiryhma/2011/03/onko-suom...
    Toisekseen; Metsästyskortti taskussasi ei tee sinusta metsästäjää vaikka oletkin ovelasti soluttautunut susiensuojelijana metsästäjien riveihin. Mielestäni tämä on sitä petturuutta, jota uudessa kampanjassamme peräänkuulutamme: LUE SIIS KAMPANJASTAMME OSOITTEESSA:
    http://suurpedotjaluontory.nettisivu.org/files/201...
    Kolmannekseen; mitä tulee tervepäisyyteen, niin vallalla oleva sudensuojelu ei sitä ole. Sinä kuitenkin suosit sitä ja vaadit vielä lisää susia, joten oletko sittenkään tervepäinen. Epäilen ;)

    Tuo kommenttini löytyy siis blogistani os. http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136123-29-syyta-olla-suojelematta-sutta#comment-2074532

    ON MIELESTÄNI AIKA KOHTUUTONTA VÄITTÄÄ JONKUN LAITTANEEN JAUHOT JONKUN TOISEN SUUHUN JOS POISTETAAN TOISINAJATTELIJAN KOMMENTIT EIKÄ ANNETA TÄLLE MAHDOLLISUUTTA ESITTÄÄ VASTA-ARGUMENTTEJA (vink).

    * Ja kertoisitko, että missä minä en ole sinun kysymyksiisi vastannut? Olen pyrkinyt vastaamaan kaikille niin blogeissani kuin esim. perustamassani facebook-ryhmässä (SusSenttäs), jonne sinäkin olet tervetullut (perustimme Mika Etelämäen kanssa aikoinaan tämän ryhmän juuri siksi, että siellä olisi sananvapaus niin susiensuojelijoilla kuin myös toisella tavalla ajattelevilla). Jos joku väittää, että minä en vastaisi minulle esitettyin susipolitiittisiin kysymyksiin, niin tämä valehtelee - tällä kertaa tuo valehtelija olet sinä Pirjetta!

    Ps. Minä en ole kuten susiensuojelijat, jotka poistavat heti kommentit jos ne sotivat heidän ideologiaansa vastaan. Tästä mainittakoon mm. facebookin susiryhmä, sekä mm. Esa Hankonen sekä muut hänen kaltaisensa suojelijat, jotka kyllä itse vetoavat sananvapauteen saadakseen äänensä kuuluville MUTTA kieltävät sananvapauden toisinajattelijoilta omissa blogeissaan sekä yhteisöissään (mm. facebook -ryhmät).

    JA LISÄKSI PIENI PYYNTÖ:
    Jos jollakin on jotakin henkilökohtaista sanottavaa minulle, niin voi minulle soittaakin numeroon 046 6590565 tai laittaa vaikka sähköpostia os. lindmarko@gmail.com. JOS EI PYSTY OMALLA NIMELLÄÄN asioista keskustelemaan, niin silloin tällaisten pelkureiden kannattaa jättää keskustelut niille jotka sen osaavat tehdä ja jotka ovat riittävän rohkeita esiintymään omalla nimellään.

    Yst.terveisin:
    Marko Lind, Imatralla 29.03.2013

    VastaaPoista
  13. Marko Lind: Ellei sinun seuraajastasi kukaan ole sinulle tietoa vielä toimittanut, niin jätin kyllä lukijoille mahdollisuuden tutustua teksteihisi linkin muodossa. Poistin höpölöpön täyttämästä blogin kommenttiosuutta, koska minun blogini ei ole julistusalusta sinun teeseillesi.

    Ellet sinä ymmärrä mikä ero on keskustelulla ja oman totuutensa todistelulla. On siitä turha minulle itkeä jos ei irtoa palstatilaa.

    Leena Iivonen

    PS. Esa Hankonen on pitkän linjan metsästäjä, eränkävijä, jonka kompetenssi riittää laulamaan sinut suohon ensimmäisellä säkeellä, eikä asia muutu miksikään siitä, että sinulle annettaisiin mahdollisuus täytää hänen bloginsa sillä samalla paskalla, mitä minun blogiini koitit tunkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei "koitit", vaan "koetit". Ei "koittaa", vaan "koettaa" (itse blogi -tekstissä).

      Nimim. Suomenkieli kunniaan

      Poista
  14. Lindillä on "saarnamiehenä" ja näiltä muilta petovihaajapelleiltä jäänyt huomaamatta vuorisaarnan 6. käsky "Älä tapa".

    Muita ovat esim. "ihminen on luotu viljelemään ja varjelemaan maata". Paskan viljely on kyllä onnistunut, mutta maan varjelu ei. Sekä esim. "armahtakaa niin teidät armahdetaan". Lind kumppaneineen ei armahda yhtään sen enempää susia kuin hänen poliittisia vastustajiaan, joita on n. 100% Suomen kansasta. Lind kumppaneineen ovat valmiita murhaamaan pelkurimaisesti kaikki Suomen sudet.

    Raamatussa oppi on myös keskeisesti viattomien vainoa vastaan, jota salametsästäjät ja muut puusilmät edustavat. Yksi pahimmista synneistä Raamatussa on leskien, orpojen, vanhusten ja heikkojen riistäminen.

    Marko Lind on tuomittu vanhuksiin kohdistuneesta törkeästä petoksesta, jossa Lind kumppaneineen huijasi seurankipeiltä vanhoilta miehiltä 75000E. Heikot, vanhukset, orvot sekä tässä salametsästäjien vainossa myös sudet edustavat viattomuutta ja vainoamalla epäoikeudenmukaisesti sorrettua vähemmistöä.

    Hyvää Pääsiäistä, kaikille muille paitsi farisealaisille Jeesuksen, viattomien ja heikkojen ristiinnaulitsijoille!

    http://www.esaimaa.fi/Online/2008/02/22/T%F6rke%E4st%E4+petoksesta+tuomittu+Marko+Lind+tyytyy+tuomioonsa/200814848503/4

    VastaaPoista
  15. Lind, kuten niin moni muukin, lukee raamattua kuten sen jakeet itselle sopivat.

    Lindin mukaan susi on suoraan saatanasta. Eiköhän se jo kerro riittävästi tämän äärettömän epäloogisesta ajatuksenkulusta.

    Kävelevä esimerkki siitä, mihin uskonnot pahimmillaan johtavat.

    VastaaPoista
  16. Koska tässä keskustelussa joku viittasi Raamatun opetukseen sekä vakaumukseeni, niin vakuuttavat Raamatulliset perustelut aiheesta löytyvät blogistani:
    RAAMATUN NÄKÖKULMA: kuinka tulee suhtautua luontoon os. http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136332-raamatun-nakokulma-kuinka-tulee-suhtautua-luontoon

    Ps. Ja kun te fanaattiset sudensuojelijat ette muuta argumenttiä keksi, niin linkitätte aina tuota samaa uutista, joten näin pääsiäisen kevennyksenä minä vähän autan teitä ja linkitän SEN MYÖS, eli... http://www.esaimaa.fi/Online/2008/02/22/T%F6rke%E4st%E4+petoksesta+tuomittu+Marko+Lind+tyytyy+tuomioonsa/200814848503/4
    (ps. eiköhän tuon ole kaikki jo lukeneet, vink)

    Leenalle:
    Se oleellinen ero meissä liittyen sananvapauteen on, että minun ja Mika Etelämäen perustamassa ryhmässä SusSenttäs ME SALLIMME sinun räksyttää noita fanaattisia perusteettomia fraasejasi ja täten annoimme mahdollisuuden sinulle esittää mielipiteesi MUTTA sinä et suo samaa oikeutta toisinajattelijoille (viittaan blogiisi josta poistit kirjoituksiani joilla kommentoin blogiisi). No, siellähän tilanne johti siihen, että kun jouduit toistamiseen altavastaajaksi perusteettomien mielipiteidesi kanssa ja mm. metsästäjät toistumiseen osoittivat sinut kyvyttömäksi keskustelemaan susipolitiikasta, niin suutuit ja lähdit kiukkuisena pois. Onko tuollainen toiminta sinun mielestäsi jotakin sellaista, että se osoittaisi sinun olevan oikeassa ylipäätänsä missään (mietippä ajatuksella, vink)? Sinuna minä en tosiaankaan vetoaisi mihinkään argumentointiin (tuplavink).

    Reijalle:
    Missä minä olisin väittänyt, että susi olisi suoraan saatanasta? Oletkohan ymmärtänyt nyt jotakin hyvin oleellista väärin (suosittelen lukemaan toisinajattelijoiden tekstit kokonaan ennen kuin lähtee analysoimaan niitä, vink).

    YKSI YHTEINEN PIIRRE TEILLÄ SUSIFANAATIKOILLA ON; TE ETTE PYSTY ASIALLISEEN KESKUSTELUUN TOISINAJATTELIJOIDEN KANSSA - ja tämän olemme osoittaneet facebook-ryhmässämme SusSenttäs toistamiseen. Lokaa ja herjaa te osaatte heittää sekä luonnottomia fraaseja ns. luonnonsuojelun nimissä, mutta kun teitä pyytää samalle kentälle keskustelemaan asiallisesti niin te kiemurtelette maassa kuin käärmeet joutuen tunnustamaan, että niiltä jotka vaativat maahamme järkevämpää suurpetopolitiikkaa ei sanat lopua ;) Ps. Tämän huomattuanne te jatkatte solvaamista omissa lahkomaisissa ryhmissänne missä toisinajattelijoita ei sallita ja TÄSTÄ TEIN AIKOINAAN JOPA BLOGIN, joka löytyy osoitteesta: TOSITARINA FANAATTISISTA SUSIENSUOJELIJOISTA: http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/113510-tositarina-fanaattisista-susiensuojelijoista

    JA NÄIN LOPUKSI:
    Koska minä arvostan sananvapautta niin kauan kuin se ei mene henkilökohtaisuuksiin (herjauksiin, mustamaalaamiseen jne.) niin TERVETULOA RYHMÄÄMME SUS SENTTÄS keskustelemaan susipolitiikasta os. http://www.facebook.com/groups/421927337853789/
    (meitä on siellä tällä hetkellä 446, joten mukaan mahtuu - siis JOS on kykenevä keskustelemaan toisinajattelijoiden kanssa)

    Ps. Esa Hankonen ei sinne uskaltanut tulla ja epäilenpä, että tämä ongelma ei ole ainostaan Esalle, vaan useimmilla fanaattisilla natsismin jalanjäljissä kulkevilla sudensuojelijoilla. Ai niin - upeaa ja siunattua Pääsiäistä <3

    VastaaPoista
  17. Marko Lind: Puhut paskaa, mihin on jo totuttu. Minä en poistunut viittaamastasi keskusteluryhmästä kiukkuisena. En suinkaan. Minä poistuin sieltä siksi, että minulle selvisi kuka sen ryhmän on perustanut. En halua, että minun nimeni voidaan missään yhteydessä liittää millään tavalla sinuun tai sinun sekoiluihisi. Kun liityin ryhmään, sinä et ollut edes ylläpitäjänä, joten tietoa sinun yhteyksistäsi tuohon ryhmään ei tuolloin ollut käytettävissä. Asia selvisi myöhemmin ja tästä noin 5 minuttia eteenpäin olin ulostanut itseni ryhmästä.

    Edelleenkään en ole mitenkään kiukkuinen siellä käytyjen keskusteluiden vuoksi. Itseasiassa jäi niitä jopa hiukan ikävä, koska harvoin sitä saa aikuiset miehet sekoamaan pasmoissaan yhtä helposti. Jos tietäisin osoitteet, voisin jopa lähettää sitä hamekangasta, mihin hyvätellessäni viittasin :)

    Sinua ei edelleenkään ole millään tavoin estetty minun blogistani. Ne vuodatuksen vaan saivat palstatilaa tasan sen mitä ne tasoonsa nähden ansaitsivat eli yhden linkin. Olet edelleen tervetullut keskustelemaan jopa sinne, mutta kuten sanottu sinne sinä et tule mainostamaan tuotoksiasi, sivujasi, ryhmiäsi etkä mitään muutakaan soopaa. Keskustelu tapahtuu viestein, jotka käsittelevät keskustelun alaista asiaa. Jos esitetyn tueksi halutaan linkittää faktaa, sen on oltava faktaa, eikä sinun itse keksimiäsi satuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellisestä Lindille osoitetusta viestistä unohtui allekirjoitus
      --
      Leena Iivonen

      Poista
  18. Liityn tähän keskusteluun siten että jos joku teistä Markon solvaajista olisi itse tämän kirjoittanut ja teitä olisi tultu arvostelemaan samalla tavalla niin miltä se teistä tuntuisi. Olen itsekin sitä mieltä että taajama susia pitäisi poistaa. Susien paikka on metsässä eikä ihmisten pihoissa. Mitäs jos suojelijan lapsen susi veisi omalta pihaltaan? Moni nyky ihminen on myös itse susi lampaan vaatteessa. Ihminen on julmin peto maan päällä joka tappaa lajitovereitaan enniten. Rakastakaa lähimmäistänne niinkuin itseänne. Älkää muuttako toista vaan itseänne. Olkaa taivaallisia älkää maallisia. Ja jos joku ei pidä täällä jonkun kirjoituksista niin hänen on parempi olla hiljaa kuin mennä jotakin solvaamaan. Joka vanhoja kaivelee niin sitä tikulla silmään. Marko on syntinsä sovittanut ja tunnustanut armollisen Jumalamme kanssa joten meodän ei tarvitse niistä enään häntä tuomita. Ne on ollut ja menyt. Jumalan rakkaus meitä kohtaan on hyvä ja pitkämielinen kunha tunnustamme Jeesuksen Herraksemme. Älkää kaivako toisten vikoja ennen kuin olette tutkineet omat vikanne juuriaan myöten mutta luulen että ajattelette omassa mielessänne olevanne täydellisiä.

    VastaaPoista
  19. Taisi aikoinaan potkia päähän siviilipukuista poliisia Helsingissä?

    VastaaPoista
  20. Pahin idiootti maan päällä niinkuin taivaassa koko ääliö lindi

    VastaaPoista